Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Primăria Târgoviște vrea să obțină finanțare pentru proiecte în valoare de 147 de milioane de lei
17.01.2017, 11:37 am

Primăria Târgoviștei vrea să obțină finanțare prin intermediul Programului Național de Dezvoltare Locală pentru proiecte în valoare de 147 de milioane de lei, a anunțat ieri primarul Târgoviștei, Cristian Stan.

Acesta a precizat că nu știe dacă vor fi toate finanțate în acest an, dar, “într-un orizont de timp de doi-trei ani”, speră să reușească acest lucru.

Edilul-șef a dat câteva exemple de investiții, printre acestea numărându-se reabilitarea unor unități de învățământ târgoviștene ca Grădinițele 13 și 7-15, Scolile "Tudor Vladimirescu", "Mihai Viteazul' și "Matei Basarab", creșele 13, 14 si 16, dotarea cu echipamente și mobilier a mai multor școli și licee, reabilitarea Pieței Tricolorului, a corpurilor A, B și C ale Primăriei Târgoviște si a Direcției de Asistență Socială, precum și reabilitarea și modernizarea unor drumuri locale.

Primarul a mai precizat că, în proporție de 70%, la acest moment, sunt gata documentațiile tehnico-economice, adică pot fi depuse în orice moment solicitările de finanațare, iar până la jumătatea lunii februatie va fi gata și restul documentațiilor.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE