8 MM cu...
Oana Voichici

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Taxe și impoxite locale, fără majorări la Târgoviște, Moreni și Pucioasa!
17.01.2017, 5:26 pm

Taxele și impozitele locale nu se majorează în acest an în majoritatea localităților țării, potrivit legislației în domeniu. Hotărârea finală o stabilesc însă Consiliile Locale în funcție de întocmirea bugetului local și investițiile necesare în comunitate.

În județul Dâmbovița, trei administrațiii locale confirmă faptul că taxele și impozitele locale nu vor fi majorate în acest an.

Este vorba de municipiul Târgoviște, după cum confirmă Primăria orașului dâmbovițean, dar și de Moreni și Pucioasa. Informațiile au fost confirmate, de asemenea, de administrațiile locale din cele două localități.

În plus, în municipiul dâmbovițean, primarul orașului Moreni, Constantin Dinu, ține să-și declare satisfacția cu privire la faptul că ,,proiectul de hotărâre referitor la neschimbarea valorii taxelor și impozitelor locale a fost aprobat de consilierii locali. Astfel, nu se mai poate relua ideea populistă vehiculată în campaniile electorale că Moreniul are statut de municipiu doar pentru a avea taxe și impozite locale, cu valori crescute, specifice unei astfel de administrații locale. Taxele și impozitele locale la Moreni nu sunt mai mari față de alte orașe, în plus, obiectivele pentru care s-au depus diverse proiecte sunt demne de un municipiu”, a mai punctat edilul-șef.

O problemă mare care nu a fost rezolvată aici este însă cea a câinilor fără stăpân, situația fiind confirmată și de municipalitate. În ultima perioadă, numărul acestora a crescut foarte mult ceea ce crează un disconfort mare cetățenilor.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE