Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Program normal la Universitatea ,,Valahia" Târgoviște, luni, în noua minivacanță!
20.01.2017, 11:07 am

Program normal la Universitatea ,,Valahia” Târgoviște pentru luni, 23 ianuarie, mai ales că studenții sunt în plină sesiune.

Inițial, unele examene pentru luni au fost reprogramate, dar ulterior s-a revenit asupra programului, iar studenții sunt așteptați la examene.

Examenele de luni, 23 ianuarie, se vor susține la Universitatea ,,Valahia” Târgoviște pentru a nu fi afectat programul general, se arată pe site-ul Universității ,,Valahia”.

,,In legatura cu desfasurarea activitatilor din cadrul “Universitatii Valahia din Targoviste” pe data de 23 ianuarie 2017, conducerea universitatii a hotarat faptul ca examenele programate la aceasta data se vor desfasura conform planificarii initiale sau pe data de 28 ianuarie 2017”, se mai arată pe site-ul Universității ,,Valahia”. Reaminitim că univesitatea târgovișteană și-a desfășurat activitatea potrivit programului normal și după vacanța de iarnă, respectiv luni și marți, 9 și 10 ianuarie.

Inițial, s–a dorit reprogramarea acestora, dar era prea târziu, respectiv susținerea examenelor s-ar fi prelungit în februarie, lucru cu care nu au fost de acord nici unii studenți, nici unii profesori.

Prin urmare, examenele de luni se pot susține, dar detalii alte schimbări de program se pot obține la facultățile târgoviștene.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE