8 MM cu...
Oana Voichici

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ziua Unirii, marcată azi la Centrul Cultural Pucioasa! La Găești, școlile se întrec, de Ziua Unirii, în cadrul unui concurs de cultură generală!
20.01.2017, 11:11 am

Ziua Unirii Principatelor Române, marcată pe 24 ianuarie, este sărbătorită începând chiar de astăzi în stațiunea dâmbovițeană la Pucioasa. Evenimentul a fost programat la ora 11.00 la Centrul Cultural Pucioasa și se intitulează ,,Vlăstarele Unirii”. Activitatea cuprinde sesiuni de comunicări, prezentări ppt, momente poetice și muzicale, informează Primăria Pucioasa.

Manifestările de Ziua Micii Uniri continuă luni la Târgoviște printr-un concert intitulat ,,Arii celebre”. Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Dâmbovița prin Centrul Cultural, la Muzeul de Istorie din Târgoviște.
În celălalt municipiu dâmbovițean, Moreni, manifesările prilejuite de acest eveniment au fost programate miercuri, 25 ianuarie.

Elevii și profesorii din orașul dâmbovițean Găești sunt la datorie chiar de Ziua Unirii. Astfel, aceștia fructifică din plin noua minivacanță, iar marți, toate școlile din orașul dâmbovițean participă la un concurs organizat de Primăria și Consiliul Local Găești.

Evenimentul va avea loc marți, 24 ianuarie, începând cu orele 15:00, la Casa de Cultură ,,Dumitru Stanciu” din Găeşti. Este vorba de prima ediţie a concursului tematic ,,Hai să dăm mână cu mănă cei cu inima română”, competiție la care participă toate şcolile din oraş.

Concursul se va desfaşura pe 3 secțiuni şi anume:

-cultură generală (istorie, Mica Unire)

-pictură şi desen (Mica Unire)

-proba artistică (Mica Unire)

Intrarea este liberă!

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE