Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Accident mortal, sâmbătă seara, la Valea Lungă!
30.01.2017, 9:04 am

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Moreni au fost sesizați sâmbătă, 28 ianuarie, că pe raza localității Valea Lungă, satul Ogrea, în jurul orei 23.00, a avut loc un accident de circulație, informează Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița într-un comunicat de presă.
În urma cercetărilor la fața locului, polițiștii au stabilit că, o persoană a fost accidentată mortal, iar o alta, rănită grav de către un conducător auto. Șoferul are 29 de ani și în timp ce se deplasa pe un drum comunal din Valea Lungă, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a derapat, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a răsturnat cu mașina accidentând doi pietoni, un bărbat și o femeie.
În urma accidentului, bărbatul a decedat, iar femeia a fost transportată la spital pentru investigații medicale. După impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor, ulterior fiind depistat la domiciliu.
Șoferul a fost dus ieri la Spitalul de Urgență din Târgoviște pentru investigații medicale și pentru a fi testat cu aparatul etilotest. În urma verificărilor, valoarea alcoolemiei era de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, acestuia i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii îmbibației alcoolice.

Polițiștii au procedat la reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto.

Șoferul a fost prezentat ieri după-amiază Judecătoriei Moreni cu propunere de arestare preventivă, mai precizează sursa citată.

Victima accidentului rutier era un om care lupta pentru a salva vieți, fiind vorba de un pompier. Acesta se deplasa cu soția lui pe marginea drumului venind de la o petrecere din localitate.

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a ținut să-și exprime întreaga compasiune, să menționeze că este alături de familia, prietenii și colegii angajatului decedat de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița și își exprimă regretul pentru pierderea acestuia.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE