8 MM cu...
Oana Voichici

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Urgențe numeroase la UPU Târgoviște, din cauza poleiului!
30.01.2017, 12:01 pm

Poleiul creează mari probleme astăzi la Târgoviște. La Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului de Urgență din Târgoviște s-au înregistrat astăzi numeroase traumatisme ca umare a căderilor din cauza poleiului.

Fracturi, luxații, entorse, traumatisme craniene sau ale unor diverse zone ale corpului s-au înregistrat de astăzi dimineață și până la această oră. Urgențele sosesc din cinci în cinci minute astfel că nici nu putem centraliza situația momentan, fiind o avalanșă de urgențe cauzate de polei, a declarat pentru RADIO MINISAT, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, medic Elena Firoiu, aflată la UPU Târgoviște în momentul în care am contactat-o telefonic.

,,E urgie, ne auzim mai târziu, avem urgențe din cauza poleiului din cinci în cinci minute.”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență, medic Elena Firoiu

În municipiul dâmbovițean Moreni, situația nu e gravă, până la această oră fiind înregistrat o singură urgență ca urmare a unei căderi.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE