Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Taxa de habitat către ADI Dâmbovița, pe acest an, neaprobată de aleșii locali din Moreni! Consilierii, preocupați și de îmbunătățirea dotării Poliției Locale Moreni!
01.02.2017, 8:05 am

Taxa de habitat pe acest an către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dâmbovița nu a fost aprobată de consilierii locali în ședința de ieri. Unii dintre aleșii locali și-au exprimat nemulțumirea cu privire la amenajarea locurilor pentru depozitare gunoi din cartierele de blocuri ale orașului.

O altă nemulțumire a fost exprimată cu privire la lipsa de dotare a Poliției Locale Moreni, respectiv mașină veche, deteriorată, fără stații moderne de transmisie, dar și a lipsei de personal.

Consilierii locali și-au exprimat nemulțumirea și cu privire la suspendarea activității Serviciului Public de Pașapoarte, tot din lipsă de personal.

În replică, primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, a ținut să precizeze că numărul angajaților la Poliția Locală Moreni este potrivit legii, respectiv un polițist la 1.000 de cetățeni, prin urmare la aproximativ 20.000 de cetățeni, corespund 20 de polițiști locali.

,,Desigur, ne-am dori mașină performantă pentru Poliția Locală Moreni, dotată cu stații performante. Se colaborează cu Poliția Națională. Din fericire, infracționalitatea a scăzut în oraș, după cum informează conducerea Poliției Municipale Moreni. Dacă noul buget local va permite se va încerca dotarea Poliției Locale, deocamdată municipalitatea are alte urgențe pentru oraș, apă și canalizare în cartierul Țuicani, reparații străzi din municipiu, drumul rutier către Ghirdoveni-I.L.Caragiale, aflat într-o stare avansată de degradare.”, a mai spus edilul-șef.


Material realizat de Madălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE