8 MM cu...
Oana Voichici

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Colorează-ţi viaţa altfel… fără droguri, la Târgoviște!
08.02.2017, 8:27 am

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (C.P.E.C.A.) Dâmboviţa, structura teritorială a Agenţiei Naţionale Antidrog la nivelul judeţului Dâmboviţa, vă invită, alături de instituţiile partenere de tradiţie (Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Societatea Naţională de Cruce Roşie din România – Filiala Dâmboviţa, Arhiepiscopia Târgoviştei şi Palatul Copiilor din Târgovişte) la festivitatea de lansare a Concursului Naţional „Mesajul meu antidrog”, ed. a XIV a, având ca temă „Colorează-ţi viaţa altfel… fără droguri!”.

Evenimentul va fi organizat vineri, 10 februarie 2017, ora 11.00, la Palatul Copiilor din municipiul Târgovişte. Cu această ocazie vor fi prezentate rezultatele ediţiei a XIII a, precum şi Regulamentul de desfăşurare a ediţiei a XIV a care va avea următoarele secţiuni: film scurt metraj, spot, eseu literar şi arte vizuale (grafică, desen şi fotografie).

Concursul Naţional „Mesajul Meu Antidrog” are ca scop – menţinerea la un nivel scăzut a consumului de droguri (prevalenţa), precum și reducerea cazurilor de noi consumatori (incidenţa) în rândul populaţiei din învăţământul preuniversitar.

Obiectivul general al proiectului este creşterea nivelului de informare, educare şi conştientizare a populaţiei şcolare în vederea neînceperii consumului de droguri. Activitățile de informare și educare se realizează prin intermediul unor programe şcolare, extraşcolare şi de petrecere a timpului liber.

Concursul Naţional „Mesajul Meu Antidrog” reprezintă un cadru adecvat de manifestare a copiilor şi tinerilor cuprinşi într-o formă de învăţământ şi va contribui alături de celelalte activităţi de acest gen la formarea de convingeri de viaţă sănătoase în rândul acestui segment de populaţie, informează coordonatorul C.P.E.C.A. Dâmboviţa, Mihnea Moldoveanu.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE