8 MM cu...
Oana Voichici

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Pucioasa: Creștere alarmantă a cazurilor de persoane mușcate de câini fără stăpân!
15.02.2017, 5:28 pm

Ținând cont de numărul de reclamații primite de la cetățenii orașului, de la unitățile de tratament balnear, de la unitățile de învățământ, precum și de înmulțirea alarmantă a cazurilor de persoane atacate și/sau mușcate de câinii fără stăpân, autoritățile publice locale au adoptat recent o hotărâre privind aprobarea contractării serviciilor de prindere, transport și gestionare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public al orașului Pucioasa.

U.A.T. Orașul Pucioasa nu are înființat un serviciu specializat de gestionare a câinilor fără stăpân și, pe cale de consecință, nu poate concesiona această activitate.

Menționăm că U.A.T. Orașul Pucioasa, conform legii, a încredințat un contract de prestări servicii de gestionare a câinilor fără stăpân.

Proprietarii și iubitorii de câinii sunt sfâtuiți să nu își mai lase patrupedele libere și nesupravegheate pe domeniul public.

Invităm toate ONG-urile, asociațiile sau persoanele fizice interesate să adopte câini fără stăpân de pe raza orașului Pucioasa să ne contacteze!

Acțiunile vor demara din data de 20.02.2017, precizează Primarul Orașului Pucioasa,ing. Constantin Emilian Ana.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE