Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Procentul de promovare în județul Dâmbovița la definitivat, până la depunerea contestațiilor, 64,75%
25.04.2017, 1:07 pm

În total, la nivel național, 6.417 de candidați au participat, în 20 aprilie, la proba scrisă a examenului de definitivare în învățământ, sesiunea 2017.

Nota minimă finală de promovare a examenului după proba scrisă, cele două inspecții de specialitate și evaluarea portofoliului profesional este 8, iar cadrele didactice care promovează examenul dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

Rezultatele de la examenul de definitivare în învățământ, înainte de contestații, sunt afișate azi la centrele de concurs și pe http://definitivat.edu.ro/.

Contestațiile vor fi depuse la centrele de examen, conform calendarului aprobat, în zilele de 25 aprilie, după afișarea rezultatelor, precum și pe 26 aprilie.

Rezultatele finale se vor afișa pe 30 aprilie la centrele de examen și pe site-ulhttp://definitivat.edu.ro/.

La nivelul județului Dâmbovița, au promovat examenul 90 de candidați din cei 141 prezenți la examenul de săptămâna trecută, a declarat pentru Radio Minisat, Inspectorul General al Inspectoratului Școlar Dâmbovița, profesor Sorin Ion.

Procentul de promovabilitate în județul Dâmbovița până la depunerea contestațiilor este de 64,75%.

Trei candidați au obținut nota finală 10 fiind vorba de două note la Educație Fizică și una la Educație Plastică și Arte Vizuale.

Există și situații deosebite fiind obținute și note de 7,99 în situația în care nota minimă finală era 8.00. Este posibil ca aceste situații să fie rezolvate după contestații.

Sunt și două lucrări anulate, potrivit deciziei Comisiei de examen, organizat în alt județ, potrivit regulamentului. Nu sunt indicii de ce au fost anulate aceste lucrări, decizia finală va fi stabilită după contestații.

Note foarte bune au fost înregistrate la Limba și Literatura română, procentul pe disciplină fiind de peste 80%. La Matematică procentul este de 70%, a mai declarat Inspectorul General al Inspectoratului Școlar Dâmbovița, profesor Sorin Ion.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE