Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Târgoviște: 1 Mai la Complex!
28.04.2017, 2:25 pm

“1 Mai la Complex”! Sub acest slogan, Primăria Municipiului Târgoviște vă invită la Complexul Turistic de Natatie Târgoviște pentru a vă distra, pentru a participa la concursuri și a urmări competiții, dar si pentru a fi spectatori la concertul Andei Adam.

Startul zilei de distractie va fi dat la ora 10.00 printr-un concurs de înot în bazinul olimpic, concurs ce va dura până la ora 14.

De la ora 11.00 până la ora 12.30 vor avea loc meciuri de baschet-între persoane cu dizabilități, între echipele feminine ale Cluburilor Sportiv Școlar si Sportiv Municipal Târgoviște, dar si intre echipele de baieti ale CSȘ Târgoviște.

Între 11.30 și 12.30 se vor desfășura meciuri de tenis și aerobic. Urmează apoi Kangoo jumps cu instructor internațional. De la pranz pana la ora 14 copiii pot participa la jocuri distractive (traseu aplicativ, tras de frânghie, aruncare la punct fix, alergare printre obstacole si asa mai departe).

Echipele Chindia Târgoviște, Kinder Târgoviște, Petrolul Târgoviște, Flacăra Moreni și Progresul Găești vor fi adversare, între 14.30 și 17.00 în cadrul Turneului oficial de minifotbal.

Ziua se va încheia cu un concert care va începe la ora 17 si va tine doua ore, sustinut de Izabela Simion si de Anda Adam.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE