Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Informare meteo: ploi însemnate cantitativ și instabilitate atmosferică accentuată, sâmbătă și duminică
28.04.2017, 4:14 pm

Atentionare meteo de ploi, emisă de meteorologi pentru acest weekend!

De sâmbătă, de la ora 10:00, și până duminică, la ora 18:00, vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător și cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină.

Astfel de fenomene se vor semnala cu precădere în zonele de deal și de munte, precum și în Oltenia, Transilvania, jumătatea de nord a Moldovei și local în Muntenia.

Cantitățile de apă vor depăși local 20...25 l/mp și izolat 35...40 l/mp, în special în zona Carpaților Meridionali și în nordul Carpaților Orientali.

Potrivit ANM, manifestări specifice instabilității atmosferice vor fi și în această după-amiază, precum și la noapte, în regiunile din jumătatea de vest a țării, dar pe spații mai restrânse.

Totuși, pentru Dâmbovița, veștile legate de vremea din zilele următoare sunt bune. Potrivit meteorologului Carmen Dima, de la Minicentrul de Prognoză Meteo Pitești, se pare că va fi cald și frumos la acest sfârșit de săptămână, deși previziunile de până acum nu erau prea îmbucurătoare.

Meteorologii anunta pentru sâmbătă temperaturi de până la 27 de garde. De duminică, se mai răcește putin, dar nu semnificativ. În schimb, oricând există posibilitatea apariției precipitațiilor, cu precădere în zona de munte. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE