Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Penitenciarul Găești a început campania de recrutare a candidaţilor pentru ocuparea locurilor cuprinse în oferta educaţională a anului 2017
28.04.2017, 6:12 pm

În săptămâna 08 – 12 mai 2017 echipe ale Penitenciarului Găești formate din personalul Biroului Resurse Umane şi Formare Profesională şi Sectorul Siguranţa Deţinerii şi Regim Penitenciar vor derula în unele licee din localitatea Găești o campanie de informare privind ocuparea locurilor vacante cuprinse în oferta de şcolarizare 2017 – 2018 din instituţiile de învăţământ aflate în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, precum şi din celelalte instituţii de învăţământ partenere.

Astfel, Administraţia Naţională a Penitenciarelor pune la dispoziţia absolvenţilor de liceu cu diplomă de bacalaureat, în sesiunea 2017, locuri la,Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul”, Academia de Poliţie „Al. Ioan Cuza”, Şcoala Naţională de Pregătire Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, Academia Forțelor Terstre „Nicolae Bălcescu” – Sibiu, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” – București, Academia Tehnică Militară – București, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre „Basarab I” - Pitești.

Cu această ocazie vor fi prezentate liceenilor pliante aparţinând şcolilor de ofiţeri şi agenţi de penitenciare, promovându-se diverse alte materiale pentru tinerii interesaţi să dezvolte o carieră în domeniul execuţional penal.

Avantaje oferite de aceste instituţii de învăţământ:

  • Asigurarea unui climat organizaţional motivant prin numeroase oportunităţi de realizare pe plan profesional;

  • Asigurarea unui loc de muncă stabil, după absolvire, prin repartizarea într-o unitate a sistemului penitenciar;

  • Asigurarea unei solde lunare pe timpul studiilor;

  • Asigurarea în condiţii de gratuitate a cazării, mesei, echipării, cursurilor şi asistenţei medicale pe timpul şcolarizării.

Informaţii privind concursurile de admitere se pot obţine de la reprezentanţii Biroului Resurse Umane şi Formare Profesională la telefon: 0245/71.02.54 /int. 110, sau la sediul Penitenciarului Găești situat în localitatea Găești, str. Dumbravei nr. 2, Jud. Dâmbovița.

Structura sistemului penitenciar contribuie la creşterea siguranţei în comunitate prin crearea unui mediu custodial adecvat, respectând drepturile fundamentale ale individului aflat în executarea pedepselor privative de libertate, iar activitatea profesională a personalului din sistemului administraţiei penitenciare se desfăşoară în interesul comunităţii prin punerea în aplicare a măsurilor dispuse de organele judiciare, în limitele competenţelor stabilite de lege.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE