Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Elevii revin la şcoală astăzi, după vacanţa de primăvară şi ziua liberă de 1 Mai
02.05.2017, 9:03 am

Elevii se întorc azi la cursuri după vacanța de Paști. În plus, elevii de clasa a-IV, dar și cei de a-VI-a vor susține Evaluarea Națională. Astfel, pe 3 și 4 mai, elevii de clasa a-IV-a, vor susține probele la Limba română și Matematică. Comparativ cu clasa a-II-a unde se susțin două probe, la clasa a-IV-a sunt doar două probe.

Elevii de clasa a-VI-a vor susține Evaluarea Națională pe 10 mai, la Limbă și comunicare, probă interdisciplinară, fiind vorba de Limba română și prima limbă modernă studiată de elevi în cadrul școlii, și 11 mai, Proba la Științe, de asemeni, probă interdisciplinară, la Matematică, Biologie, Fizică.

Rezultatele sunt individuale, nu vor fi publice și nu se trec în catalog. Acestea au rol de evaluare individuală a nivelului de competențe dobândite de elevi.

Acesta este al patrulea an când se desfășoară Evaluarea Națională la clasele a-II-a, a-IV-a și a-VI-a, rolul probelor fiind unul de diagnostic pentru învățământul românesc la aceste clase, a declarat pentru RADIO MINISAT, Purtătorul de cuvânt la Inspectoratului Școlar Dâmbovița, Valentin Stancu.

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE