Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Constantin Ana, primarul Pucioasei, ales prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimaterice din România
03.05.2017, 5:44 pm

Primarul stațiunii Pucioasa, Constantin Ana, a fost ales recent prim-vicepreședinte al Asociației Naționale a Stațiunilor Balneare și Balneoclimaterice din România. Reuniunea asociației naționale a avut loc luna trecută la Amara. Funcția preluată de edilul-șef va aduce beneficii și pentru dezvoltarea stațiunii dâmbovițene.

Primarul stațiunii Pucioasa, Constantin Ana, a declarat pentru RADIO MINISAT că funcția preluată la Adunarea de la Amara îl onorează și, totodată, îl va ajuta în formarea sa din adminstrația publică. 

Astfel, va fi informat cu obiectivele pentru stațiuni, fondurile ce pot fi accesate, ceea ce va conduce, implicit, și la dezvoltarea localității. Și aceasta pentru că organizația la conducerea căreia a fost ales este una solidă, de perspectivă pentru turismul românesc.

În aceste condiții, vor putea fi susținute interesele stațiunii Pucioasa mult mai bine, în fața Guvernului și a marilor investotori, a mai declarat edilul-șef.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE