Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Olimpiada Națională de Coruri începe astăzi la Târgoviște!
04.05.2017, 11:07 am

După Olimpiada Națională de Chimie,Târgoviștea este, din nou, gazda unui eveniment național. Este vorba de Olimpiada Națională Corală care începe astăzi în vechea cetate de scaun.
,,O frumoasă tradiție corala face ca la Târgoviște să se desfășoare începând de mâine Olimpiada Națională Corala, cu trei secțiuni: licee de artă, seminarii teologice și licee teoretice.
La această olimpiada vor participa 20 de coruri din cele șapte regiuni istorice ale României.
Deschiderea oficială a evenimentului a fost programată astăzi după-amiază la Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna” Târgoviște.

Juriul va fi alcătuit din cadre didactice prestigioase, cu performanțe deosebite în arta dirijorală.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc în amfiteatrul Liceului de Arte și va include un concert susținut de corul Appasionato, dirijat de maestrul Florin Badea. Dorim mult succes copiilor pasionați de acest gen muzic

Olimpiada Națională Corală are loc la Târgoviște în perioada 4-6 mai. Manifestarea este găzduită de trei locații, La Liceul de Arte ,,Bălașa Doamna Târgoviște, Colegiul Național ,,Ienăchiță Văcărescu” și Teatrul Tony Bulandra”, a declarat pentru RADIO MINISAT, Inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Dâmbovița, profesor Gabriela Istrate

 

 

 

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE