Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Educație rutieră, educație pentru viață, la Școala Coresi din Târgoviște
04.05.2017, 3:18 pm

Astăzi, Școala Coresi din Târgoviște a fost gazda etapei pe centre metodice a concursului „Educație rutieră, educație pentru viață”, organizat de poliția rutieră, în colaborare cu diverși parteneri.

Competiția, derulată la nivel județean și național, are ca scop formarea în rândul școlarilor a unui comportament rutier responsabil, bazat pe cunoașterea și respectarea regulilor de circulație.

Elevii, încărcați de emoții pozitive și dornici de competiție, au parcurs cele trei probe ale concursului: proba teoretică și probele practice în parcul-școală și în poligon.

Prin intermediul probei teoretice, liceenii și-au testat cunoștințele pe linie de circulație rutieră şi acordarea măsurilor de prim-ajutor.

Proba practică în parcul-şcoală, dedicată echipajelor de la licee, a vizat verificarea modului de respectare de către participanţi şi arbitri a normelor rutiere referitoare la circulaţia bicicletelor pe drumurile publice.

Elevii de gimnaziu și-au demonstrat îndemânarea prin parcurgerea cu bicicleta, contratimp, a traseului cu obstacole, special amenajat în curtea Școlii Coresi.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE