Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Târgul Ofertelor Educaționale se deschide luni, pentru a-i ajuta pe elevii clasei a VIII-a să își aleagă liceul la care își vor continua studiile
07.05.2017, 11:05 am

Cum își pot alege elevii de clasa a VIII-a mai usor liceul către care să se îndrepte?

Inspectoratul Școlar Dâmbovița le iese în întâmpinare și îi invită, pe ei și pe părinții acestora, la Târgul Ofertelor Educaționale, la care liceele din județ își prezintă oferta pentru anul școlar 2017-2018.

Evenimentul va avea deschiderea oficială luni, 8 mai, la ora 11.00, la Teatrul Municipal ”Tony Bulandra” din Târgoviște.

Cu această ocazie se vor prezenta Ghidul candidatului pentru admiterea în învățământul liceal și profesional de stat pentru anul școlar 2017-2018. Vor fi prezenți reprezentanții unităților de învățământ de nivel liceal din județ, precum și reprezentanți ai școlilor gimnaziale (conducerea unităților, cadre didactice și elevi).

Vizitarea standurilor cu oferta educațională a liceelor de către părinți și elevi se poate face în perioada 8-12 mai, zilnic, în intervalul orar 10-14, la sediul Teatrului Municipal ”Tony Bulandra”.

Mai multe informații se pot găsi pe site-ul ISJ Dambovita pe link-ul http://www.isj-db.ro/static/files/admitere/2017/Ghid_admitere_2017.pdf

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE