Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

8 – 14 mai 2017 - Săptămâna Mondială a Siguranței Rutiere
08.05.2017, 3:11 pm

În ultimele 48 de ore, la nivelul judeţului au fost înregistrate 3 accidente de circulaţie soldate cu vătămarea corporală uşoară a 7 persoane.

Din fericire, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa sau nu a fost rănită grav în accidentele de circulaţie produse pe drumurile din Dâmboviţa.

În ceea ce priveşte cauzele generatoare, unul dintre accidentele rutiere s-a produs ca urmare a abaterilor comise de pietoni, unul pe fondul neacordării priorităţii de trecere vehiculelor și unul ca urmare a nerespectării regulilor privind efectuarea manevrei de depășire.

DACĂ RESPECTĂM REGULILE RUTIERE, PUTEM FORMA ÎMPREUNĂ UN LANȚ AL SIGURANȚEI!

La inițiativa Organizației Națiunilor Unite, în săptămâna 8 – 14 mai 2017, se va desfășura Săptămâna Mondială a Siguranței Rutiere, care este dedicată combaterii excesului de viteză și măsurilor ce se pot lua pentru a controla acest fenomen și a diminua consecințele grave ale acestuia.

Poliția Română, prin polițiștii rutieri, organizează pe toată perioada anului, activități de prevenire și combatere a accidentelor rutiere. Cu ocazia Săptămânii Mondiale a Siguranței Rutiere, activitățile Poliţiei Rutiere vor fi cu precădere pentru combaterea excesului de viteză.

Împreună, dacă respectăm regulile, putem să formăm un lanț al siguranței pe toată perioada anului.

Le recomandăm părinților, profesorilor să-i învețe pe copii, de la vârste fragede, regulile de circulație și la rândul lor să le respecte, mai ales atunci când sunt în prezența acestora, fiindcă aceste obiceiuri se preiau din generație în generație.

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE