Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Muncitori de la drumuri, bătuți de localnici pentru că nu au fost lăsați să circule pe asfaltul proapăt turnat
10.05.2017, 11:01 am

Angajaţii unei firme de asfaltări au fost băgaţi în spital de nişte bărbaţi supăraţi că nu au fost lăsaţi să circule cu maşina peste o bucată de drum proaspăt asfaltată. Patru persoane au ajuns la spital, iar alte cinci sunt reţinute cu propunere de arestare preventivă.

Conflictul a avut loc, luni, pe DJ 711A, pe raza localităţii Săbieşti – Răcari. Muncitorii s-au opus cât au putut ei de mult şi le-au ţinut piept localnicilor până ce aceştia şi-au chemat ajutoare. "Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au reţinut pentru 24 de ore cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 56 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

Cei în cauză sunt cercetaţi după ce în dimineaţa zilei de 08 mai a.c., ar fi agresat doi angajaţi ai unei societăţi comerciale care executau lucrări de asfaltare pe DJ 711A, pe raza localităţii Săbieşti. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, însă leziunile suferite nu au necesitat internarea lor", se arată într-un comunicat de presă al IPJ Dâmboviţa.

Astăzi ei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea de măsuri preventive. Ei sunt acuzaţi de săvârşiea infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe” şi „tulburarea ordinii şi liniştii publice”.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE