Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Vreme caldă, în această săptămână!
11.12.2017, 2:38 pm

Meteorologii anunță vreme primăvăratică pentru săptămâna aceasta. Temperaturile vor crește, de mâine, urmând să depășească 10-11 grade Celsius, iar minimele vor fi pozitive. Chiar dacă de miercuri, sunt așteptate ploi neînsemnate cantitativ sau burnițe, temperaturile rămân ridicate pentru această dată. Vântul va avea intensificări temporare.  

“Zilele de marți, miercuri și joi vor fi caracterizate de valori termice mai ridicate decât în mod obișnuit pentru perioada la care ne vom afla, cu cel puțin 11 grade Celsius, în jumătatea de sud a județului, inclusiv la Târgoviște, cu un cer variabil, marți, dar cu înnorări temporare, miercuri, când vor fi și precipitații slabe cantitativ, dar precipitații, cel puțin pe alocuri, sub formă de ploaie, însoțite și de unele intensificări ale vântului. Pe parcursul nopților de marți și miercuri, mercurul termometrului va coborî până spre 1 grad în zona subcarpatică și până spre 2-3 grade la Târgoviște și la câmpie. Izolat, în zonele joase de relief, nopțile și diminețile, ceața este posibil să-și facă apariția. Debutul zilei de joi va fi cu înnorări temporare, care, cu totul izolat, să favorizeze burnițe sau ploi slabe, urmând ca, apoi, cerul să devină variabil, mercurul termometrului să urce spre 10-11 grade Celsius la Târgoviște și la câmpie, iar, pe parcursul nopții de joi, minimele termice se vor încadra în intervalul 0-3 grade, cu cele mai mici valori în zona subcarpatică”, a declarat meteorologul Carmen Dima de la Minicentrul de Prognoză Meteo Pitești.

Vremea rămâne caldă până la sfârșitul săptămânii, cu cele mai mici valori diurne duminică, de 7-8 grade, dar și acestea fiind peste valorile obișnuite ale perioadei. De sâmbătă noapte încep ploile, de data aceasta însemnate cantitativ, iar duminică noapte se vor transforma în lapoviță și, pe alocuri, chiar ninsoare

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE