Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa oferă gratificații celor care semnalează furturile din rețea
19.01.2018, 4:44 pm

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a hotărât să îi răsplătească pe cei care semnalează furturile de apă din rețea, anunță instituția într-un comunicat de presă, postat pe site-ul său.

Inițiativa vine ca urmare a numărului tot mai mare de furturi si racordări ilegale la reţeaua de canalizare, precizează compania.

“Astfel, orice persoană care sesizează societatea cu privire la identificarea unui consumator fraudulos şi implicit a furtului de apă sau, după caz, a unui consumator care s-a racordat fraudulos la sistemul de canalizare, va fi recompensată cu o sumă de 10% din contravaloarea prejudiciului recuperat efectiv” explică instituția în comunicat.

Cu toate acestea, “suma cuvenită drept gratificaţie va fi acordată numai în situaţia în care sesizarea se confirmă, iar consumatorul fraudulos achită societăţii contravaloarea prejudiciului cauzat”.

Gratificaţia va fi plătită din contul contabil de cheltuieli făcute cu recuperarea debitelor. 

Sesizările se pot face la numerele de telefon 0245.631.824, 0800.800.168 sau la sediul Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, bulevardul I.C. Bratianu, nr. 50

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE