Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Accident de muncă la Rondocarton Târgoviște
23.01.2018, 1:09 pm

Un accident de muncă a avut loc, aseară, la fabrica Rondocarton din Târgoviște. 

Poliția Muncipiului Târgoviște a fost sesizată, în jurul orei 18, că un tânăr de 22 de ani a fost prins între rolele unui utilaj de producție. Acesta s-ar fi urcat pe utilaj pentru a-l manevra, timp în care mașinăria a fost pornită de un alt angajat, care nu îl văzuse pe tânăr.

Bărbatul a fost rănit în zona abdominală și transportat la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște. Acesta se află acum internat la Secția Chirurgie, după ce a fost operat de urgență pentru a a-i fi cusută ruptura de ficat suferită. În cauză, polițiștii târgovișteni au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Inspectorul-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmbovița, Marius Lixandru, a precizat pentru Radio MINISAT că, potrivit legii, dacă accidentul de muncă nu se soldează cu decesul angajatului, cercetarea o va face angajatorul, iar ITM Dâmbovița doar o va aviza. Acesta nu a vrut să se antepronunțe, atâta vreme cât lamurirea circumstanțelor producerii accidentului este abia la început.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE